Avtrykk

VR KING GmbH
Liebermannstr. 30
30926 Seelze
Tyskland

Telefon: +49 30 9210 9162
Email: mail@mrcardboard.eu

Regjeringsdomstol: Amtsgericht Hannover
Registernummer: HRB 219348

Konsernsjef: Dieter Schicke

Omsetningsavgift identifikasjonsnummer i henhold til § 27a omsetningsavgift lov: DE299636403

Plattformen til EU-kommisjonen om online tvisteløsning: https://ec.europa.eu/consumers/odr

Vi er ikke forpliktet til å delta i en tvisteløsningsprosedyre før en forbruker voldgift kroppen klar.

Begrensning av ansvar for internt innhold
Innholdet på vår nettside er utarbeidet med omhyggelig omsorg og etter vårt beste. Vi kan imidlertid ikke påta seg noe ansvar for oppdatering, fullstendighet eller nøyaktighet av noen av sidene.

I henhold til § 7, nr. 1 av TMG (Telemediengesetz – Tele Media Act ved tysk lov), er vi som tjenesteleverandører ansvarlige for vårt eget innhold på disse sidene i samsvar med alminnelige lover. Imidlertid er vi som tjenesteleverandører i henhold til § 8 til 10 i TMG ikke forpliktet til å overvåke ekstern informasjon som er levert eller lagret på vår nettside. Når vi har blitt kjent med en bestemt lovbrudd, fjerner vi umiddelbart innholdet. Ethvert ansvar i denne saken kan bare antas fra det tidspunkt da overtredelsen blir kjent for oss.

Begrensning av ansvar for eksterne lenker
Vår nettside inneholder lenker til tredjeparts nettsteder («eksterne lenker»). Siden innholdet på disse nettstedene ikke er under vår kontroll, kan vi ikke påta seg noe ansvar for slik eksternt innhold. I alle tilfeller er leverandøren av informasjon på de tilknyttede nettstedene ansvarlige for innholdet og nøyaktigheten av den oppgitte informasjonen. På tidspunktet da koblingene ble plassert, var det ingen gjenkjennelse av loven som var gjenkjennelig for oss. Så snart en overtredelse av loven blir kjent for oss, fjerner vi umiddelbart koblingen i spørsmålet.

Opphavsrett
Innholdet og arbeidene som er publisert på dette nettstedet er underlagt tysk lov om opphavsrett. Eventuell duplisering, behandling, distribusjon eller annen form for bruk utover opphavsretten gjelder forutgående skriftlig samtykke fra forfatteren eller forfatterne.

Bilder
http://www.heise.de/
http://techcrunch.com/
http://www.spiegel.de/
http://www.wired.de/
http://play.google.com/store/
http://stocksnap.io/
http://unsplash.com/
http://www.freepik.com/

Ytterligere bemerkninger
Google Kart er et varemerke for Google Inc.